کافور

کافور


کافور چیست؟
گیاهی سفید و خوشبو و بلوری شکلی است که بوی تیز و مزه تند و معطر دراد که از صمغ درخت کافور تهیه میشود. در گذشته پزشکان مشهوری چون سینوهه برای ضدعفونی کردن زخم ها از این محصول استفاده میکرده است. این ماده میتواند سمی باشد که با 2 گرم از مصرف آن خاصیت سمی اش ظاهر میشود و مقدار 4 گرم از آن برای بزرگسالان و 1 گرم برای کودکان کشنده است.

خواص کافور:
طبق گفته ابن سینا اگر این گیاه با گلاب ترکیب شود و این ترکیب استنشاق شود میل جنسی را کاهش میدهد و اگر این مخلوط نوشیده شود اثرش چنر برابر میشود البته اگر از کافور در دوز بالا استفاده شود نتیجه عکس دارد و میل جنسی را بسیار افزایش میدهد. امروزه از کافور به عنوان نرم کننده نیترات سلولز و دارو سازی استفاده میکنند. برای دفع حشرات و آفت نیز میتوان از کافور استفاده کرد. برای آتش بازی استفاده میشود. و برخی از افراد به عنوان چاشنی در شیرینی استفاده میشود.
کامفور برای درمان سرفه بسیار مفید است. بوی تند آن می‌تواند سینه را صاف کرده و آبریزش بینی را متوقف کند. بسیاری از پماد ها برای استعمال خارجی برای درمان سرفه در ان ها از کافور استفاده شده است.
برای درمان آکنه نیز مفید است، آکنه‌های موجود روی پوست‌تان را پاکسازی کرده و جلوی التهاب‌های بعدی آکنه را می‌گیرد و التهاب و قرمزی پوست را کاهش میدهد.
کافور با روغن نارگیل میتواند شپش سر را درمان کند چند قطره روغن نارگیل با کافور میتواند شپش ها را بر طرف کند روغن شپش ها را خفه میکند و کافور با خاصیت ضد عفونی کننده آن ها را از بین میبرد.
وجود یک میخچه در پا می‌تواند هنگام راه رفتن یا ایستادن ناراحتی زیادی ایجاد کند. برای کاهش این مشکل می‌توانید کافور را امتحان کنید.این ماده یک ضد عفونی کننده‌ی قوی است که به درمان میخچه کمک می‌کند.
عوارض این محصول :
این محصول برای افراد سرد مزاج بسیار مضر است و معده را تضعیف میکند و میل جنسی را بسیار کاهش میدهد و اسپرم سازی را متوقف میکند و باعث ایجاد سنگ کلیه و مثانه میشود و اشتها را بسیار کاهش میدهد.
این ماده ممکن است سمی باشد اثرات سمی آن شامل ناراحتی معده، ایجاد گاز معده، قولنج، تهوع و استفراغ، اسهال، اضطراب، هیجان، هذیان گویی، تشنجات صرع مانند و انقباض قلب است و علایمی که به ویژه در کودکان ظاهر می‌شود شامل هذیان، اسپاسم‌ها و اختلالات تنفسی است.
کافور برای مرده :
در فرهنگ اسلامی از کافور به منظور از بین برنده بوی جسد استفاده می شود ، علت این عمل بوی بسیار تند و گیرای این ماده است که به هنگام ترکیب با آب و سدر بوی آن بسیار پراکنده می شود و اگر جسد مدت زیادی مانده باشد و بوی تعفن گرفته باشد قابل تحمل تر است ! البته مصرف کافور ، مشک و سدر در ایران به صورت امری سنتی در نظر گرفته می شود .
چگونه کافور بخوریم ؟
مصرف کافور به صورت خوراکی به هیچ وجه توصیه نمی شود زیرا این محصول به شدت سمی بوده و مصرف مستقیم آن میتواند در دوز های سنگین موجب مرگ نیز شود ، مصرف کافور می بایست به صورت موضعی و آروماتیک (از طریق استشمام) انجام پذیرد ، بیشترین استفاده این محصول به صورت آروماتیک است .
قرص کافور
قرص کافور چیست؟
این محصول به صورت پودر سفید رنگ است و برخی از کارخانه های سنتز کننده این محصول در چین یا هند آنرا به صورت قرص های 10 گرمی در بسته بندی های مختلف ارائه میکنند و به آن کافور حبه ای یا قرص کافور میگویند که این محصول اکثرا به عنوان محصول صنعتی مناسب برای شستشوی میت شناخته می شود و محصول پودری با استاندارد های BP یا USP در مواد آرایشی – بهداشتی و دارویی مورد استفاده قرار میگیرد که خلوص آن اکثرا بالای 99 درصد است .
عوارض کافور برای مردان :
برخی از منابع هاکی از آن است که مصرف این ماده میتواند تاثیر محدود کننده یا ازبین برنده در هورمون های جنسی جنس مذکر داشته باشد که اساس آن از بوعلی سینا پزشک و محقق ایرانی است اما با توجه به تحقیقات اخیر این نظریه تکذیب شده و گفته می شود مصرف کافور حتی میتواند باعث افزایش میل جنسی و افزایش ترشح هورمون های جنسی در آقایان شود

زیباییت را حفظ کن

KEEP YOUR BEAUTY